تصویر ثابت

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درباره وبلاگ

لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 129
  • بازدید دیروز: 80
  • کل بازدیدها: 135217



.: اخـبـار فـنـاوری .:
اطلاع رسانی جامع و حرفه‌ای و البته صحیح اخبار فناوری (IT)با نگاهی دقیق‌ و همه‌جانبه + پاسخ دادن به درخواست های شما بازدید کننده ی عزیز
تعداد زیادی از میانبر های مربوط به وبگردی در بیشتر مرارگرهای وب به صورت مشترک قابل استفاده هستند، جدای از اینکه شما از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید یا با کرم و یا فایرفاکس، می‌توانید این بخش را بخوانید.
 باشگاه خبرنگاران؛برای این کار  با میانبرهای مربوط به برگه‌ها یا همان تب‌ها شروع می‌کنیم.
ابتدا  با فشردن کلید کنترل به علاوه عدد یک تا هشت، بسته به اینکه آن برگه چندمین برگه باز شده از سمت چپ باشه را باز می کنید، مثلا کنترل بعلاوه چهار، چهارمین تب از سمت چپ را برای ما نمایش می دهد.

فشردن همزمان کلید کنترل و کلید تب شما را به برگه بعدی منتقل می کند و گرفتن کلید شیفت عکس این عمل را انجام میدهد.

برای بستن یک برگه یا صفحه ای که در حال نمایش هست می توانید به سادگی با فشردن کلید های ctrl+w به صورت همزمان و یا کلیدهای کنترل و F4 این کار را انجام بدید.
 

تا حالا شده موقع کار در اینترنت یک برگه یا همون تب را اشتباها ببندید؟

یک میانبر بسیار عالی ، بازیابی آخرین برگه ای که بسته شده. در حقیقت گاهی مجبور میشوید آخرین تب باز شده که به اشتباه یا به هر دلیلی بسته شده را باز کنید، در این شرایط ctrl+shift+t میتواند این کارا برای شما انجام بدهد.

گاهی کلیدهای ماوس هم می تواند کارتون را ساده تر کند.

به عنوان مثال فشردن کلید میانی ماوس که به اصطلاح میدل باتن گفته میشود وقتی که نشانه گر شما را یکی از عنوان تب ها قرار گرفته باعث بسته شدن آن تب میشود.

یک حرکت فوق العاده پرکاربرد با ماوس این هست که میتوانیم برای باز کردن لینک ها در تب های جدید، از فشردن همزمان کلید کنترل و کلید چپ ماوس استفاده کنیم.

کافیه که نشان گر ماوس را روی لینک دلخواهمان قرار و کلید کنترل را فشار بدهیم. البته این کار برگه جدید را باز میکند اما ما همچنان روی برگه‌ای که بودیم باقی می مونیم. همچنین راه دیگر این هست که با کلیک با دکمه ی میانی ماوس این کار را بکنید.

اگر خواستید بلافاصله به برگه جدید منتقل بشوید می توانید قبل از کلیک کردن، به جز کنترل شیفت را هم نگه دارید.

اگر هم نیاز باشود که لینکی را نه در تب جدید بلکه در پنجره ی جدید مرورگر باز کنیم باید از مجموع کلید شیفت و کلید سمت چپ ماوس استفاده کنیم.

از تب ها خارج بشویم و برویم به سراغ حرکت بین صفحه ها.

ترکیب کلید alt با کلیدهای مکان نما می تواند جایگزین خوبی برای back و forward شود. البته در بعضی از مرورگرها این کار را می توانید با کلید های backspace و shift+backspace هم انجام بدهید.

یک کلید کاربردی دیگر هم esc هست که گوشه بالای سمت چپ صفحه کلید قرار گرفته و عملکرد جاری مرورگر را قطع می کند.

جا دارد اشاره ای کنیم به کلید های Alt+Home. این ترکیب به شما کمک میکند صفحه ای را که بعنوان هوم پیج انتخاب کردید و یا پیش فرض خود مرورگر هست باز بشود.


راجع به زوم کردن هم صحبت کنیم که میتوانیم از ترکیب کلید کنترل و + یا کنترل و چرخوندن کلید میانی ماوس به سمت بالا صفحه زوم کرد. و برای عمل عکس هم همونطور، با فشردن کلید کنترل و یا کنترل و چرخوندن کلید میانی ماوس به سمت پایین این کار را انجام داد.

یادتان باشد اگر همه این کارها را امتحان کردید و دلتان خواست نمایش صفحه از حالت غیر طبیعی بودن خارج بشود پیشنهاد میکنم کلید کنترل و عدد صفر را فشار بدهید تا همه چیز به اندازه ی خودش برگردد. البته برای ان هایی که متنای اینترنت برایشان کوچیک هست میواند خیلی مفید باشه.

حالا که بحث درباره حالت نمایش هست اضافه کنیم که کلید F11 هم برای تمام صفحه کردن و یا فول اسکرین کردن مرورگر شما استفاده میشود.

برویم سراغ پیمایش یا بالا و پایین کردن صفحه. برای مرور صفحه ها جدا از اسکرال موس می توانید از کلید Space یا Page Down برای یک مقدار پایین تر رفتن یا کلید Shift + Space و یا Page up برای بالا رفتن استفاده کنید.

بد نیست بدانید کلیدHome هم ما را به بالاترین جای ممکن وبسایت و End ما را به پایین ترین قسمت اون صفحه منتقل میکند.

از یک بار کلیک کردن با کلید میانی ماوس رای جایی که هیچ چیزی نباشه هم میتوانیم برای حرکت به سمت بالا، پایین توی صفحه استفاده کرد.

برسیم به قسمت نوارآدرس، معضل بزرگ خیلی ها. برای اینکه بخواید در نوار آدرس، آدرس وبسایتی را وارد کنید، به جای حرکت موس و کلیک کردن روی آن، کافی است از ترکیب کلید کنترل با حرف L استفاده کنید

اگه در صفحه کنترل و ال را بگیرید ، فورا در نوار آدرس میشه آدرس را وارد کنید

ترکیب کلیدهای کنترل و اینتر بعد از نوشتن آدرس وبسایت همونطور که خیلی ها میدانند باعث میشود که به ابتدای آدرس، www و به آخر اون com. اضافه بشه تا احتیاجی به نوشتن کامل آدرس نباشه، البته در مرورگرهای به روز شده بعد از کلید اینتر عبارت اختصاری www به ابتدای آدرس اضافه میشه اما نمایش داده نمیشه، حتی اگه شما اون را تایپ هم کنید بعد از اینتر پنهان میشه.

همینجا این را تکرار کنیم که در مرورگر های جدید لازم نیست که صفحه ی گوگل را باز کنید و در اونجا جستجو کنید.

آخرین میانبر نوار آدرس هم ترکیب کلید های Alt + Enter هست. وقتی روی نوار آدرس هستید این ترکیب باعث میشود که یک برگه جدید با همین آدرس فعلی باز بشه، این قابلیت به درد کسایی می‌خورد که میخواهند ببینن صفحه مورد نظرشون آیا تغییری کرده نسبت به چند لحظه قبل یا خیر.

خوب میرسیم به میانبرهای جستجو؛ تقریبا تمام مرورگرهای جدید یک قسمت جستجو اضافه کردن که نیازی به باز کردن موتور جستجو و بعد تایپ کلمه یا جمله ی مورد نظرتون نباشه.

برای اینکه سریعتر به آن قسمت دسترسی پیدا کنید کافی است که کلید های Ctrl+E را همزمان فشار بدید که البته در مرورگرهایی که قسمت جستجو را به نوارهای بالا اضافه نکردن هم این عمل شما را به نوار آدرس برای نوشتن آدرس وب سایت منتقل میکند.

وقتی در قسمت جستجوی مرورگر هستید، بعد از نوشتن مورد جستجو، اگر بجای اینتر از Alt+Enter استفاده کنید پنجره موارد پیدا شده موتور جستجو در یک برگه جدید نمایش داده میشود.

اما برای جستجو در محتوای صفحه ای که را به روی شما باز هست، می توانید از ترکیب کلیدهای کنترل و F یا کلید F3 استفاده کنید، مثلا برای پیدا کردن کلمه ی سیب در یک صفحه، کافی است که از این ترکیب استفاده کنید و در قسمتی که باز می‌شود این کلمه را بنویسید، همچنین اگر کلمه ی سیب چند بار در صفحه تایپ شده باشد با فشردن کلید های Ctrl+G و یا F3 کلمه ی سیب بعدی و یا با Shift+F3 کلمه ی سیب قبلی را پیدا میکنید.

بعضی ها هستند که از قسمت تاریخچه (History) و یا علامتدار کردن (Bookmarks) مرورگر استفاده میکنند، که البته برای آن هایی که زیاد با اینترنت سر و کار دارن بسیار ضروری هست و خیلی کار را ساده میکند.

میانبرهای مربوط به این گزینه ها بسیار ساده هستند.

مجموع کلیدهای Ctrl+H تاریخچه ی مرور وبسایتهای شما را در اختیارتان قرار می دهد.

Ctrl+J به شما این امکان را میدهد که موارد دانلود شده ی خودتون را در مرورگر ببینید البته اگه قبلا اونها را از لیست حذف نکرده باشید.

کلید Ctrl+D صفحه ای که را به روی شما باز هست را علامت دار یا همون بوکمارک میکنو که بعدها برای استفاده ی مجدد در دسترس باشه.

بعد از همه ی اینها، دو میانبر دیگر را هم که خیلی ساده و معروف هستند

همیشه و همه جا مجموع کلیدهای Ctrl+P برای پرینت گرفتن از صفحه ای که در آن هستید استفاده میشه و Ctrl+S برای ذخیره ی همان صفحه از وب سایتی که در حال مرارش هستید به کار می‌ره.

اینجا این را هم اضافه کنیم که اگر از مرورگر اپرا استفاده کنید، در مواقعی که ماوس ندارید یا کلا دوست نداشتید از ماوس استفاده کنید، مثلا وقتی از لپ تاپ استفاده میکنید، کافیه تا دکمه ی شیفت را نگه دارید ، با دکمه حرکتی یعنی همون بالا پایین چپ راست، می توانید همه ی کارهاتون را در صفحه انجام بدهید و به راحتی به مرور صفحه بپردازید.




موضوع مطلب :



قالب بلاگفا

قالب وبلاگ

purchase vpn

بازی اندروید